A wasabi gyökér (Wasabia japonica) egy zöld növény, amelyet általában a japán konyhában használnak. A gyökér erős, fűszeres ízű és illatú, és...
Zsemle
A zsemle egy kis, kerek, puha kenyér, amely általában reggelire vagy uzsonnára fogyasztják. A zsemlék különböző méretűek és formájúak lehetnek, és...
Yamgyökér
A yamgyökér (Dioscorea) egy trópusi és szubtrópusi éghajlaton termő gyökérzöldség. A yamgyökér gazdag tápanyagokban, például szénhidrátokban,...
Zöldpaprika
A zöldpaprika (Capsicum annuum) egy zöldség, amelynek édes vagy csípős íze lehet. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer...
Vöröslencse (száraz)
A vöröslencse (Lens culinaris) egy száraz hüvelyes növény, amelyet széles körben használnak a világ különböző részein. Gazdag fehérjében, rostban és...
Zöldborsó (nyers)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A nyers zöldborsó gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban,...
Zöldborsó (konzerv)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...
Zöldborsó (főtt)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...
Zöldborsó (fagyasztott)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a magjai fagyasztva is könnyen elérhetőek. Magas fehérje- és rosttartalmuk miatt fontos...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok