A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...
Zöldborsó (főtt)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...
Zöldborsó (fagyasztott)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a magjai fagyasztva is könnyen elérhetőek. Magas fehérje- és rosttartalmuk miatt fontos...
Zöldbab (nyers)
A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek nyers zöld hüvelyei ehetőek. A zöldbab gazdag forrása a fehérjének, rostnak,...
Zöldbab (konzerv)
A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld, éretlen hüvelye ehető. A konzervált zöldbab tartósított változata, amelyet...
Zöldbab (fagyasztott)
A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld, hosszúkás hüvelyei vannak, amelyekben a magok találhatók. A fagyasztott zöldbab...
Zöldbab (főtt)
A főtt zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld hüvelyében találhatók a magok. A főtt zöldbab gazdag forrása a fehérjének,...
Zeller gyökér
A zeller (Apium graveolens) egy zöldség, amelynek gyökere és levele is ehető. A zeller gyökere sokféle vitaminban és ásványi anyagban gazdag, és...
Zabtej
A zabtej egy növényi alapú tejalternatíva, amelyet zabpehelyből és vízből készítenek. A zabtej tejfehérjét nem tartalmaz, így laktózérzékenyek és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok