Kalória táblázat

Zöldborsó (konzerv)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...

bővebben

Zöldborsó (főtt)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...

bővebben

Zöldborsó (fagyasztott)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a magjai fagyasztva is könnyen elérhetőek. Magas fehérje- és rosttartalmuk miatt fontos...

bővebben

Zöldbab (nyers)

A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek nyers zöld hüvelyei ehetőek. A zöldbab gazdag forrása a fehérjének, rostnak,...

bővebben

Zöldbab (konzerv)

A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld, éretlen hüvelye ehető. A konzervált zöldbab tartósított változata, amelyet...

bővebben

Zöldbab (fagyasztott)

A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld, hosszúkás hüvelyei vannak, amelyekben a magok találhatók. A fagyasztott zöldbab...

bővebben

Zöldbab (főtt)

A főtt zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld hüvelyében találhatók a magok. A főtt zöldbab gazdag forrása a fehérjének,...

bővebben

Zeller gyökér

A zeller (Apium graveolens) egy zöldség, amelynek gyökere és levele is ehető. A zeller gyökere sokféle vitaminban és ásványi anyagban gazdag, és...

bővebben

Zabtej

A zabtej egy növényi alapú tejalternatíva, amelyet zabpehelyből és vízből készítenek. A zabtej tejfehérjét nem tartalmaz, így laktózérzékenyek és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok