Kalória táblázat

Wasabi gyökér

A wasabi gyökér (Wasabia japonica) egy zöld növény, amelyet általában a japán konyhában használnak. A gyökér erős, fűszeres ízű és illatú, és...

bővebben

Zsemle

A zsemle egy kis, kerek, puha kenyér, amely általában reggelire vagy uzsonnára fogyasztják. A zsemlék különböző méretűek és formájúak lehetnek, és...

bővebben

Yamgyökér

A yamgyökér (Dioscorea) egy trópusi és szubtrópusi éghajlaton termő gyökérzöldség. A yamgyökér gazdag tápanyagokban, például szénhidrátokban,...

bővebben

Zöldpaprika

A zöldpaprika (Capsicum annuum) egy zöldség, amelynek édes vagy csípős íze lehet. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer...

bővebben

Vöröslencse (száraz)

A vöröslencse (Lens culinaris) egy száraz hüvelyes növény, amelyet széles körben használnak a világ különböző részein. Gazdag fehérjében, rostban és...

bővebben

Zöldborsó (nyers)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A nyers zöldborsó gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Zöldborsó (konzerv)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...

bővebben

Zöldborsó (főtt)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...

bővebben

Zöldborsó (fagyasztott)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a magjai fagyasztva is könnyen elérhetőek. Magas fehérje- és rosttartalmuk miatt fontos...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok