A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. A vesebab magas fehérje- és rosttartalmú,...
Vajkrém
A vajkrém egy tejtermék, amelyet a vaj és a tejszín keverékéből készítenek. Általában kenyérre vagy pirítósra kenik, de felhasználható sütemények és...
Vaj
A vaj egy tejtermék, amelyet a tej zsírtartalmának kivonásával és összekeverésével állítanak elő. A vaj gazdag A-, D- és E-vitaminokban, valamint...
Vadnyúlhús
A vadnyúlhús (Lepus europaeus) a nyúlfélék családjába tartozó vadon élő állat húsából származik. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt...
Vadlúdhús
A vadlúd (Anser anser) egy közepes méretű vízimadár, amely a lúdfélék családjába tartozik. A vadlúd húsa nagyon ízletes és tápláló, és gyakran...
Vadkacsahús
A vadkacsahús a vadon élő kacsák húsa, amelyet általában vadászat során szereznek be. A vadkacsahús magas fehérje- és vas-tartalmú, és ízletes,...
Vaddisznóhús
A vaddisznóhús a vadon élő disznó (Sus scrofa) húsa, amelyet vadászat során szereznek be. A vaddisznóhús magas fehérje- és alacsony zsírtartalmú, és...
Vöröslencse (főtt)
A vöröslencse (Lens culinaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a levesekben, salátákban és...
Üvegtészta (száraz)
Az üvegtészta (mungóbablisztből készült) áttetsző, száraz tészta, amelyet általában ázsiai ételekhez használnak. A tészta általában rövid idő alatt...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok