Kalória táblázat

Vesebab (főtt)

A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. A vesebab magas fehérje- és rosttartalmú,...

bővebben

Vajkrém

A vajkrém egy tejtermék, amelyet a vaj és a tejszín keverékéből készítenek. Általában kenyérre vagy pirítósra kenik, de felhasználható sütemények és...

bővebben

Vaj

A vaj egy tejtermék, amelyet a tej zsírtartalmának kivonásával és összekeverésével állítanak elő. A vaj gazdag A-, D- és E-vitaminokban, valamint...

bővebben

Vadnyúlhús

A vadnyúlhús (Lepus europaeus) a nyúlfélék családjába tartozó vadon élő állat húsából származik. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt...

bővebben

Vadlúdhús

A vadlúd (Anser anser) egy közepes méretű vízimadár, amely a lúdfélék családjába tartozik. A vadlúd húsa nagyon ízletes és tápláló, és gyakran...

bővebben

Vadkacsahús

A vadkacsahús a vadon élő kacsák húsa, amelyet általában vadászat során szereznek be. A vadkacsahús magas fehérje- és vas-tartalmú, és ízletes,...

bővebben

Vaddisznóhús

A vaddisznóhús a vadon élő disznó (Sus scrofa) húsa, amelyet vadászat során szereznek be. A vaddisznóhús magas fehérje- és alacsony zsírtartalmú, és...

bővebben

Vöröslencse (főtt)

A vöröslencse (Lens culinaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a levesekben, salátákban és...

bővebben

Üvegtészta (száraz)

Az üvegtészta (mungóbablisztből készült) áttetsző, száraz tészta, amelyet általában ázsiai ételekhez használnak. A tészta általában rövid idő alatt...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok