Kalória táblázat

Szezámmagolaj

A szezámmagolaj (Sesamum indicum) a szezámmagból kinyert növényi olaj. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban, és számos egészségügyi...

bővebben

Szerecsendióolaj

A szerecsendióolaj (Myristica fragrans) a szerecsendió nevű fűszerből készülő illóolaj. A szerecsendióolaj számos egészségügyi előnnyel rendelkezik,...

bővebben

Szárnyasbab (száraz)

A szárnyasbab (Vigna unguiculata) egy szárazbabfajta, amely Afrikából származik. Magas fehérjetartalmú és sok ásványi anyagot tartalmaz, például...

bővebben

Tehénborsó (főtt)

A tehénborsó (Vigna unguiculata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Szójapárizsi

A szójapárizsi egy vegetáriánus alternatíva a húsra, amely szójababból készül. Magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális az...

bővebben

Tehénbab (száraz)

A tehénbab (Vigna unguiculata) egy szárazbabfajta, amelyet gyakran használnak élelmiszerként. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban, mint...

bővebben

Szójaolaj

A szójaolaj (Glycine max) a szójabab magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően egészséges alternatívája lehet...

bővebben

Tehénbab (főtt)

A tehénbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...

bővebben

Szójaliszt (zsírtalan)

A szójaliszt (zsírtalan) a szójababok őrleménye, amelynek zsírtartalma eltávolításra került. Magas fehérjetartalma miatt népszerű alternatívája a...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok