Kalória táblázat

Rokfort sajt

A rokfort sajt egy erőteljes ízű, penészes sajt, amelyet általában juh- vagy kecsketejből készítenek. A sajt nevét a franciaországi Roquefort...

bővebben

Rizstészta (száraz)

A rizstészta (vagy rizslap) egy ázsiai élelmiszer, amelyet rizslisztből készítenek. Általában száraz formában kapható, majd forró vízbe áztatják,...

bővebben

Rizstészta (főtt)

A rizstészta (főtt) egy ázsiai eredetű tészta, amelyet rizslisztből készítenek. Általában főzve fogyasztják, és sokféle ételhez használják, például...

bővebben

Rizsolaj

A rizsolaj (Oryza sativa) a rizsből kinyert növényi olaj, amelyet általában főzéshez és sütéshez használnak. A rizsolaj magasabb fokú oxidációs...

bővebben

Rizsital

A rizsital egy olyan ital, amelyet rizsből készítenek. Általában a rizst áztatják, majd összetörve és szűrve készítik el. A rizsital általában...

bővebben

Sárgabab (főtt)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...

bővebben

Sertésfarok

A sertésfarok a sertés (Sus scrofa domesticus) farokrészének húsos része. Gyakran használják levesek és pörköltök ízesítésére, valamint a konyhai...

bővebben

Sárgabab (fagyasztott)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek fagyasztott formája kényelmes és egyszerűen elkészíthető. A sárgabab magas fehérje- és...

bővebben

Sertés hasaalja

A sertés hasaalja a sertés hasának alsó részén található hús. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. Magas fehérje-...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok