A ricotta sajt egy friss, lágy sajtfajta, amelyet a tejsavó újrahasznosításával állítanak elő. A ricotta sajt alacsony zsírtartalmú és magas...
Rétestészta, réteslap (fagyasztott)
A rétestészta vagy réteslap (fagyasztott) egy vékony, lapos tészta, amelyet általában réteskészítéshez használnak. A fagyasztott réteslapok...
Retek
A retek (Raphanus sativus) egy gyökérzöldség, amelynek édes, csípős íze van. A retek gazdag C-vitaminban és rostokban, és segíthet az emésztési...
Repceolaj
A repceolaj (Brassica napus) a repce növényéből kinyert növényi olaj, amelyet széles körben használnak élelmiszeriparban, kozmetikai termékekben és...
Rénszarvashús
A rénszarvashús (Cervus elaphus) egy nagytestű, szarvasfélék családjába tartozó állatfaj. Húsát hagyományosan vadászat céljából használják, de az...
Sertésborda
A sertésborda egy sertéshús szelet, amely a bordák közötti részből származik. Általában sütve vagy grillezve fogyasztják, és sokféle fűszerrel és...
Serrano paprika
A Serrano paprika (Capsicum annuum) egy közepesen csípős paprika fajta, amely Mexikóból származik. A Serrano paprika gazdag C-vitaminban és...
Savanyú káposzta
A savanyú káposzta (Brassica oleracea var. capitata f. alba) a káposztafélék családjába tartozó zöldség, amelyet fermentációval készítenek. A...
Savanyú uborka
A savanyú uborka (Cucumis sativus) egy frissítő és ízletes zöldség, amelyet általában savanyúságáért szeretnek. A savanyú uborka gazdag vitaminokban...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok