A rokfort sajt egy erőteljes ízű, penészes sajt, amelyet általában juh- vagy kecsketejből készítenek. A sajt nevét a franciaországi Roquefort...
Rizstészta (száraz)
A rizstészta (vagy rizslap) egy ázsiai élelmiszer, amelyet rizslisztből készítenek. Általában száraz formában kapható, majd forró vízbe áztatják,...
Rizstészta (főtt)
A rizstészta (főtt) egy ázsiai eredetű tészta, amelyet rizslisztből készítenek. Általában főzve fogyasztják, és sokféle ételhez használják, például...
Rizsolaj
A rizsolaj (Oryza sativa) a rizsből kinyert növényi olaj, amelyet általában főzéshez és sütéshez használnak. A rizsolaj magasabb fokú oxidációs...
Rizsital
A rizsital egy olyan ital, amelyet rizsből készítenek. Általában a rizst áztatják, majd összetörve és szűrve készítik el. A rizsital általában...
Sárgabab (főtt)
A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...
Sertésfarok
A sertésfarok a sertés (Sus scrofa domesticus) farokrészének húsos része. Gyakran használják levesek és pörköltök ízesítésére, valamint a konyhai...
Sárgabab (fagyasztott)
A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek fagyasztott formája kényelmes és egyszerűen elkészíthető. A sárgabab magas fehérje- és...
Sertés hasaalja
A sertés hasaalja a sertés hasának alsó részén található hús. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. Magas fehérje-...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok