A citromhéj a citrom (Citrus limon) gyümölcsének a külső, sárga része. A citromhéjat gyakran használják fűszerként, mivel intenzív, citrusos íze...
Csuka
A csuka (Esox lucius) egy édesvízi ragadozó hal, amely Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában is megtalálható. A csuka húsának íze enyhén édeskés...
Csabai kolbász
A csabai kolbász egy hagyományos magyar kolbászfajta, amelyet a Békés megyei Csaba környékén készítenek. A kolbász fő összetevői a sertéshús és a...
Cukorkák
A cukorkák édességek, amelyeket cukorból, színezékekből és ízesítőkből készítenek. Általában kis, színes darabokra vágják őket, és különböző ízeket...
Burgonyakeményítő
A burgonyakeményítő a burgonya (Solanum tuberosum) gumóiból kinyert keményítő, amelyet széles körben használnak élelmiszeripari termékekben, például...
Currypor
A currypor egy fűszerkeverék, amely általában tartalmaz kurkumát, koriandert, köményt, fahéjat, szegfűszeget és egyéb fűszereket. A currypor...
Császárszalonna
A császárszalonna egy sertéshús alkatrésze, amely a has és a hátsó rész között található. A hús és a zsír rétegei közötti arány miatt nagyon ízletes...
Datolya
A datolya (Phoenix dactylifera) egy édes, lédús gyümölcs, amely a datolyapálma nevű növény termése. A datolya gazdag ásványi anyagokban és...
Csattogóhal
A csattogóhal (Lophius piscatorius) egy tengeri halfaj, amelynek jellegzetes megjelenése van, nagy fejével és szájával. A csattogóhal húsa finom és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok