Kalória táblázat

Citromhéj

A citromhéj a citrom (Citrus limon) gyümölcsének a külső, sárga része. A citromhéjat gyakran használják fűszerként, mivel intenzív, citrusos íze...

bővebben

Csuka

A csuka (Esox lucius) egy édesvízi ragadozó hal, amely Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában is megtalálható. A csuka húsának íze enyhén édeskés...

bővebben

Csabai kolbász

A csabai kolbász egy hagyományos magyar kolbászfajta, amelyet a Békés megyei Csaba környékén készítenek. A kolbász fő összetevői a sertéshús és a...

bővebben

Cukorkák

A cukorkák édességek, amelyeket cukorból, színezékekből és ízesítőkből készítenek. Általában kis, színes darabokra vágják őket, és különböző ízeket...

bővebben

Burgonyakeményítő

A burgonyakeményítő a burgonya (Solanum tuberosum) gumóiból kinyert keményítő, amelyet széles körben használnak élelmiszeripari termékekben, például...

bővebben

Currypor

A currypor egy fűszerkeverék, amely általában tartalmaz kurkumát, koriandert, köményt, fahéjat, szegfűszeget és egyéb fűszereket. A currypor...

bővebben

Császárszalonna

A császárszalonna egy sertéshús alkatrésze, amely a has és a hátsó rész között található. A hús és a zsír rétegei közötti arány miatt nagyon ízletes...

bővebben

Datolya

A datolya (Phoenix dactylifera) egy édes, lédús gyümölcs, amely a datolyapálma nevű növény termése. A datolya gazdag ásványi anyagokban és...

bővebben

Csattogóhal

A csattogóhal (Lophius piscatorius) egy tengeri halfaj, amelynek jellegzetes megjelenése van, nagy fejével és szájával. A csattogóhal húsa finom és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok