A pulykacomb a pulyka (Meleagris gallopavo) lábszára és combja, amelyek húsosak és táplálóak. A pulykahús alacsony zsírtartalmú és magas...
Pulykaláb
A pulykaláb (Meleagris gallopavo) a pulykafélék családjába tartozó madár, amelynek húsát és tojását emberi fogyasztásra használják. A pulykahús...
Pulykacomb (bőrrel)
A pulykacomb (Meleagris gallopavo) a pulyka nevű madárfaj lábszára és combja, amelyet általában bőrrel együtt fogyasztanak. A pulykahús magas...
Rizstészta (főtt)
A rizstészta (főtt) egy ázsiai eredetű tészta, amelyet rizslisztből készítenek. Általában főzve fogyasztják, és sokféle ételhez használják, például...
Rizsolaj
A rizsolaj (Oryza sativa) a rizsből kinyert növényi olaj, amelyet általában főzéshez és sütéshez használnak. A rizsolaj magasabb fokú oxidációs...
Rizsital
A rizsital egy olyan ital, amelyet rizsből készítenek. Általában a rizst áztatják, majd összetörve és szűrve készítik el. A rizsital általában...
Ricotta sajt
A ricotta sajt egy friss, lágy sajtfajta, amelyet a tejsavó újrahasznosításával állítanak elő. A ricotta sajt alacsony zsírtartalmú és magas...
Rétestészta, réteslap (fagyasztott)
A rétestészta vagy réteslap (fagyasztott) egy vékony, lapos tészta, amelyet általában réteskészítéshez használnak. A fagyasztott réteslapok...
Retek
A retek (Raphanus sativus) egy gyökérzöldség, amelynek édes, csípős íze van. A retek gazdag C-vitaminban és rostokban, és segíthet az emésztési...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok