Kalória táblázat

Pulykacomb

A pulykacomb a pulyka (Meleagris gallopavo) lábszára és combja, amelyek húsosak és táplálóak. A pulykahús alacsony zsírtartalmú és magas...

bővebben

Pulykaláb

A pulykaláb (Meleagris gallopavo) a pulykafélék családjába tartozó madár, amelynek húsát és tojását emberi fogyasztásra használják. A pulykahús...

bővebben

Pulykacomb (bőrrel)

A pulykacomb (Meleagris gallopavo) a pulyka nevű madárfaj lábszára és combja, amelyet általában bőrrel együtt fogyasztanak. A pulykahús magas...

bővebben

Rizstészta (főtt)

A rizstészta (főtt) egy ázsiai eredetű tészta, amelyet rizslisztből készítenek. Általában főzve fogyasztják, és sokféle ételhez használják, például...

bővebben

Rizsolaj

A rizsolaj (Oryza sativa) a rizsből kinyert növényi olaj, amelyet általában főzéshez és sütéshez használnak. A rizsolaj magasabb fokú oxidációs...

bővebben

Rizsital

A rizsital egy olyan ital, amelyet rizsből készítenek. Általában a rizst áztatják, majd összetörve és szűrve készítik el. A rizsital általában...

bővebben

Ricotta sajt

A ricotta sajt egy friss, lágy sajtfajta, amelyet a tejsavó újrahasznosításával állítanak elő. A ricotta sajt alacsony zsírtartalmú és magas...

bővebben

Retek

A retek (Raphanus sativus) egy gyökérzöldség, amelynek édes, csípős íze van. A retek gazdag C-vitaminban és rostokban, és segíthet az emésztési...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok