A kukoricaliszt a kukorica (Zea mays) szárított és őrölt magjából készült liszt, amelyet széles körben használnak például kenyér, sütemények,...
Kukoricapehely
A kukoricapehely egy gabonaféléből készült élelmiszer, amelyet általában reggelire fogyasztanak. Magas rost- és szénhidráttartalmának köszönhetően...
Köles (száraz)
A köles (Panicum miliaceum) egy szárazföldi növény, amelynek apró, sárgás szemekből álló termése van. A köles gluténmentes gabona, és magas fehérje-...
Köles liszt
A köles liszt a köles (Panicum miliaceum) nevű gabonaféle őrleménye. Gluténmentes alternatívája lehet a búzalisztnek, és magas tápértékkel...
Köles (puffasztott)
A köles (Panicum miliaceum) egy gabonaféle, amelynek puffasztott változata kiváló reggeli vagy snack lehetőség. Magas rosttartalmának köszönhetően...
Kék rák
A kék rák (Callinectes sapidus) egy tengeri rákfajta, amely az Atlanti-óceán partvidékén és a Mexikói-öbölben él. A kék rák húsa finom és tápláló,...
Kömény
A kömény (Cuminum cyminum) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A köménynek erős, fűszeres íze van, és számos egészségügyi...
Kesudió
A kesudió (Anacardium occidentale) egy trópusi fa, amelynek termése a kesudió. A kesudió gazdag tápanyagokban, például fehérjében, rostban,...
Konyak
A konyak egy francia eredetű, szőlőből készült erős alkoholos ital, amelyet hosszú érlelési folyamat után készítenek. A konyakot általában...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok