Kalória táblázat

Kukoricaliszt

A kukoricaliszt a kukorica (Zea mays) szárított és őrölt magjából készült liszt, amelyet széles körben használnak például kenyér, sütemények,...

bővebben

Kukoricapehely

A kukoricapehely egy gabonaféléből készült élelmiszer, amelyet általában reggelire fogyasztanak. Magas rost- és szénhidráttartalmának köszönhetően...

bővebben

Köles (száraz)

A köles (Panicum miliaceum) egy szárazföldi növény, amelynek apró, sárgás szemekből álló termése van. A köles gluténmentes gabona, és magas fehérje-...

bővebben

Köles liszt

A köles liszt a köles (Panicum miliaceum) nevű gabonaféle őrleménye. Gluténmentes alternatívája lehet a búzalisztnek, és magas tápértékkel...

bővebben

Köles (puffasztott)

A köles (Panicum miliaceum) egy gabonaféle, amelynek puffasztott változata kiváló reggeli vagy snack lehetőség. Magas rosttartalmának köszönhetően...

bővebben

Kék rák

A kék rák (Callinectes sapidus) egy tengeri rákfajta, amely az Atlanti-óceán partvidékén és a Mexikói-öbölben él. A kék rák húsa finom és tápláló,...

bővebben

Kömény

A kömény (Cuminum cyminum) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A köménynek erős, fűszeres íze van, és számos egészségügyi...

bővebben

Kesudió

A kesudió (Anacardium occidentale) egy trópusi fa, amelynek termése a kesudió. A kesudió gazdag tápanyagokban, például fehérjében, rostban,...

bővebben

Konyak

A konyak egy francia eredetű, szőlőből készült erős alkoholos ital, amelyet hosszú érlelési folyamat után készítenek. A konyakot általában...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok