Kalória táblázat

Vajdió

A vajdió (Juglans regia) egy nagy, lombhullató fa, amelynek termése a dió. A vajdió magas fehérjetartalmú, és számos egészségügyi előnnyel...

bővebben

Tintahal

A tintahal (Teuthida) egy kopoltyús család, amelynek testét nyolc kar és két hosszú, vékony csáp alkotja. A tintahalak általában a tengerben élnek,...

bővebben

Vadrizs (száraz)

A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai ehetőek. A vadrizs számos tápanyagban gazdag, például fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Vadrizs (főtt)

A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai főzve vagy párolva fogyaszthatók. A vadrizs magas fehérjetartalmú és gluténmentes...

bővebben

Vaddisznókolbász

A vaddisznókolbász egy hagyományos húsétel, amelyet általában vaddisznóhúsból készítenek. A kolbász ízesítése változó lehet, de általában...

bővebben

Vörösborecet

A vörösborecet egy olyan ecetfajta, amelyet vörösborból készítenek. Általában salátákhoz vagy más ételekhez használják, és ízesítőként is...

bővebben

Vörösbor

A vörösbor egy alkoholos ital, amelyet általában szőlőből készítenek. A vörösborban található polifenolok és antioxidánsok számos egészségügyi...

bővebben

Vörös áfonya

A vörös áfonya (Vaccinium macrocarpon) egy évelő cserje, amelynek bogyói savanykás ízűek és általában ősszel érik. A vörös áfonya gazdag...

bővebben

Vodka

A vodka egy erős alkoholos ital, amelyet általában gabonából vagy burgonyából készítenek. A vodka számos különböző koktél alapanyaga lehet, és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok