A vajdió (Juglans regia) egy nagy, lombhullató fa, amelynek termése a dió. A vajdió magas fehérjetartalmú, és számos egészségügyi előnnyel...
Tintahal
A tintahal (Teuthida) egy kopoltyús család, amelynek testét nyolc kar és két hosszú, vékony csáp alkotja. A tintahalak általában a tengerben élnek,...
Vadrizs (száraz)
A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai ehetőek. A vadrizs számos tápanyagban gazdag, például fehérjében, rostban és ásványi...
Vadrizs (főtt)
A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai főzve vagy párolva fogyaszthatók. A vadrizs magas fehérjetartalmú és gluténmentes...
Vaddisznókolbász
A vaddisznókolbász egy hagyományos húsétel, amelyet általában vaddisznóhúsból készítenek. A kolbász ízesítése változó lehet, de általában...
Vörösborecet
A vörösborecet egy olyan ecetfajta, amelyet vörösborból készítenek. Általában salátákhoz vagy más ételekhez használják, és ízesítőként is...
Vörösbor
A vörösbor egy alkoholos ital, amelyet általában szőlőből készítenek. A vörösborban található polifenolok és antioxidánsok számos egészségügyi...
Vörös áfonya
A vörös áfonya (Vaccinium macrocarpon) egy évelő cserje, amelynek bogyói savanykás ízűek és általában ősszel érik. A vörös áfonya gazdag...
Vodka
A vodka egy erős alkoholos ital, amelyet általában gabonából vagy burgonyából készítenek. A vodka számos különböző koktél alapanyaga lehet, és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok