Kalória táblázat

Portabella gomba

A portabella gomba (Agaricus bisporus) egy nagy, húsos gomba, amelynek barna sapkája és fehér tönke van. Gyakran használják a hús helyettesítésére...

bővebben

Pörköltízesítő kocka

A pörköltízesítő kocka egy olyan fűszerkeverék, amelyet általában húsos ételekhez használnak. Tartalmazhat paprikát, fokhagymát, hagymát,...

bővebben

Porcukor

A porcukor finomra őrölt kristályos cukor, amelyet általában sütemények, desszertek és italok édesítésére használnak. A porcukor könnyen oldódik, és...

bővebben

Pudingpor

A pudingpor egy olyan édesség előállításához használt por, amelyet általában tejjel vagy vízzel kevernek össze, majd főznek vagy hűtnek. A pudingpor...

bővebben

Ponty

A ponty (Cyprinus carpio) egy édesvízi hal, amelyet gyakran tenyésztenek és fogyasztanak. A ponty húsának magas a fehérjetartalma, és sok fontos...

bővebben

Popcorn

A popcorn egy pattogatott kukorica, amelyet általában sós vagy édes ízesítéssel fogyasztanak. A popcorn magas rosttartalmú és alacsony...

bővebben

Ribizli dzsem

A ribizli dzsem egy édes, gyümölcsös ízű lekvár, amelyet a ribizli (Ribes) bogyóiból készítenek. A ribizli gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban,...

bővebben

Pompano hal

A pompano hal (Trachinotus ovatus) egy tengeri hal, amelyet általában a Mexikói-öbölben és a Karib-tengerben találnak. A pompano hal húsa finom és...

bővebben

Rágógumi

A rágógumi egy olyan édesség, amelyet általában rágásra használnak. A rágógumi különböző ízekben és formákban kapható, és általában cukorral vagy...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok