A portabella gomba (Agaricus bisporus) egy nagy, húsos gomba, amelynek barna sapkája és fehér tönke van. Gyakran használják a hús helyettesítésére...
Pörköltízesítő kocka
A pörköltízesítő kocka egy olyan fűszerkeverék, amelyet általában húsos ételekhez használnak. Tartalmazhat paprikát, fokhagymát, hagymát,...
Porcukor
A porcukor finomra őrölt kristályos cukor, amelyet általában sütemények, desszertek és italok édesítésére használnak. A porcukor könnyen oldódik, és...
Pudingpor
A pudingpor egy olyan édesség előállításához használt por, amelyet általában tejjel vagy vízzel kevernek össze, majd főznek vagy hűtnek. A pudingpor...
Ponty
A ponty (Cyprinus carpio) egy édesvízi hal, amelyet gyakran tenyésztenek és fogyasztanak. A ponty húsának magas a fehérjetartalma, és sok fontos...
Popcorn
A popcorn egy pattogatott kukorica, amelyet általában sós vagy édes ízesítéssel fogyasztanak. A popcorn magas rosttartalmú és alacsony...
Ribizli dzsem
A ribizli dzsem egy édes, gyümölcsös ízű lekvár, amelyet a ribizli (Ribes) bogyóiból készítenek. A ribizli gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban,...
Pompano hal
A pompano hal (Trachinotus ovatus) egy tengeri hal, amelyet általában a Mexikói-öbölben és a Karib-tengerben találnak. A pompano hal húsa finom és...
Rágógumi
A rágógumi egy olyan édesség, amelyet általában rágásra használnak. A rágógumi különböző ízekben és formákban kapható, és általában cukorral vagy...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok