Kalória táblázat

Petrezselyem (szárított)

A szárított petrezselyem (Petroselinum crispum) egy gyógynövény, amelyet általában fűszerezésre használnak. Gazdag C-vitaminban és káliumban, és...

bővebben

Pektin

A pektin egy olyan növényi eredetű poliszacharid, amelyet gyakran használnak zselésítő anyagként az élelmiszeriparban. A pektin a gyümölcsök héjában...

bővebben

Pekándió (pirított)

A pirított pekándió (Carya illinoinensis) egy finom és tápláló dióféle, amelynek magja kemény héjban van. A pekándió gazdag egészséges zsírsavakban,...

bővebben

Pekándió

A pekándió (Carya illinoinensis) egy nagy, kemény héjú dióféle, amely az USA déli részén honos. Gazdag fehérjében, egészséges zsírokban és...

bővebben

Ponty

A ponty (Cyprinus carpio) egy édesvízi hal, amelyet gyakran tenyésztenek és fogyasztanak. A ponty húsának magas a fehérjetartalma, és sok fontos...

bővebben

Popcorn

A popcorn egy pattogatott kukorica, amelyet általában sós vagy édes ízesítéssel fogyasztanak. A popcorn magas rosttartalmú és alacsony...

bővebben

Ribizli dzsem

A ribizli dzsem egy édes, gyümölcsös ízű lekvár, amelyet a ribizli (Ribes) bogyóiból készítenek. A ribizli gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban,...

bővebben

Pompano hal

A pompano hal (Trachinotus ovatus) egy tengeri hal, amelyet általában a Mexikói-öbölben és a Karib-tengerben találnak. A pompano hal húsa finom és...

bővebben

Rágógumi

A rágógumi egy olyan édesség, amelyet általában rágásra használnak. A rágógumi különböző ízekben és formákban kapható, és általában cukorral vagy...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok