Az alföldi kenyér hagyományos magyar kenyér, amelyet a Kárpát-medence alföldi területein készítenek. Általában rozs- és búzalisztből készül, és...
Adzuki bab (főtt)
Az adzuki bab (Vigna angularis) egy hüvelyes növény, amelynek apró, vörös színű babjai vannak. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...
Aludttej
Az aludttej egy olyan tej, amelyet általában mandulából vagy kesudióból készítenek. Ez a tej alternatívája lehet a hagyományos tejnek azok számára,...
Bakonyi barna kenyér
A Bakonyi barna kenyér egy hagyományos magyar kenyér, amelyet rozslisztből, búzalisztből és teljes kiőrlésű lisztből készítenek. A kenyér sűrű,...
Babassu olaj
A babassu olaj (Orbignya phalerata) egy trópusi pálmafajból származó növényi olaj, amelyet a babassu pálma magjából nyernek ki. A babassu olaj...
Maracuja
A maracuja (Passiflora edulis) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, savanykás íze van. Gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és számos...
Bambuszrügy (konzerv)
A bambuszrügy (Bambusa vulgaris) a bambuszfélék családjába tartozó növény. A fiatal rügyeket fogyasztják, amelyeket először meg kell főzni vagy...
Mogyoró
A mogyoró (Arachis hypogaea) egy olyan növény, amelynek termése a mogyoróhüvelyben található. A mogyoró gazdag fehérjében, rostban és egészséges...
Mogyoróliszt
A mogyoróliszt a mogyoró (Papaver somniferum) darált magjából készült liszt, amely sok fehérjét, rostot és egészséges zsírokat tartalmaz. A...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok