Kalória táblázat

Alföldi kenyér

Az alföldi kenyér hagyományos magyar kenyér, amelyet a Kárpát-medence alföldi területein készítenek. Általában rozs- és búzalisztből készül, és...

bővebben

Adzuki bab (főtt)

Az adzuki bab (Vigna angularis) egy hüvelyes növény, amelynek apró, vörös színű babjai vannak. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...

bővebben

Aludttej

Az aludttej egy olyan tej, amelyet általában mandulából vagy kesudióból készítenek. Ez a tej alternatívája lehet a hagyományos tejnek azok számára,...

bővebben

Bakonyi barna kenyér

A Bakonyi barna kenyér egy hagyományos magyar kenyér, amelyet rozslisztből, búzalisztből és teljes kiőrlésű lisztből készítenek. A kenyér sűrű,...

bővebben

Babassu olaj

A babassu olaj (Orbignya phalerata) egy trópusi pálmafajból származó növényi olaj, amelyet a babassu pálma magjából nyernek ki. A babassu olaj...

bővebben

Maracuja

A maracuja (Passiflora edulis) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, savanykás íze van. Gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és számos...

bővebben

Bambuszrügy (konzerv)

A bambuszrügy (Bambusa vulgaris) a bambuszfélék családjába tartozó növény. A fiatal rügyeket fogyasztják, amelyeket először meg kell főzni vagy...

bővebben

Mogyoró

A mogyoró (Arachis hypogaea) egy olyan növény, amelynek termése a mogyoróhüvelyben található. A mogyoró gazdag fehérjében, rostban és egészséges...

bővebben

Mogyoróliszt

A mogyoróliszt a mogyoró (Papaver somniferum) darált magjából készült liszt, amely sok fehérjét, rostot és egészséges zsírokat tartalmaz. A...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok