Kalória táblázat

Piskótatekercs

A piskótatekercs egy könnyű, levegős sütemény, amelyet tojás, cukor és liszt felhasználásával készítenek. Általában töltelékkel, például lekvárral...

bővebben

Pirítós

A pirítós egy sütött kenyérszelet, amelyet általában reggelire vagy uzsonnára fogyasztanak. A pirítós lehet fehér, teljes kiőrlésű vagy gluténmentes...

bővebben

Piros fejes saláta

A piros fejes saláta (Lactuca sativa var. capitata) egy zöld növény, amelynek levelei pirosasak és gömb alakúak. A saláta gazdag vitaminokban és...

bővebben

Pintó bab (száraz)

A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelyet főként Mexikóban és az Egyesült Államok délnyugati részén termesztenek. Magas...

bővebben

Pintó bab (konzerv)

A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek a termése ehető. A konzervált pintó bab kényelmes és egyszerű módja annak, hogy...

bővebben

Puding

A puding egy desszert, amelyet általában tejből, cukorból és keményítőből készítenek. Különböző ízesítőkkel, például vaníliával, csokoládéval vagy...

bővebben

Pintó bab (főtt)

A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy fajta bab, amelyet főtt formában fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban, mint például a...

bővebben

Pulyka alsócomb

A pulyka alsócombja a pulyka lábának alsó része, amely húsos és ízletes. A pulykahús magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így egészséges...

bővebben

Pézsmatök

A pézsmatök (Cucurbita moschata) egy tökféle, amelynek édes, pézsmás ízű húsos gyümölcse van. A pézsmatök gazdag A-vitaminban és rostokban, és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok