A piskótatekercs egy könnyű, levegős sütemény, amelyet tojás, cukor és liszt felhasználásával készítenek. Általában töltelékkel, például lekvárral...
Pirítós
A pirítós egy sütött kenyérszelet, amelyet általában reggelire vagy uzsonnára fogyasztanak. A pirítós lehet fehér, teljes kiőrlésű vagy gluténmentes...
Piros fejes saláta
A piros fejes saláta (Lactuca sativa var. capitata) egy zöld növény, amelynek levelei pirosasak és gömb alakúak. A saláta gazdag vitaminokban és...
Pintó bab (száraz)
A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelyet főként Mexikóban és az Egyesült Államok délnyugati részén termesztenek. Magas...
Pintó bab (konzerv)
A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek a termése ehető. A konzervált pintó bab kényelmes és egyszerű módja annak, hogy...
Puding
A puding egy desszert, amelyet általában tejből, cukorból és keményítőből készítenek. Különböző ízesítőkkel, például vaníliával, csokoládéval vagy...
Pintó bab (főtt)
A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy fajta bab, amelyet főtt formában fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban, mint például a...
Pulyka alsócomb
A pulyka alsócombja a pulyka lábának alsó része, amely húsos és ízletes. A pulykahús magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így egészséges...
Pézsmatök
A pézsmatök (Cucurbita moschata) egy tökféle, amelynek édes, pézsmás ízű húsos gyümölcse van. A pézsmatök gazdag A-vitaminban és rostokban, és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok