A vadkacsahús a vadon élő kacsák húsa, amelyet általában vadászat során szereznek be. A vadkacsahús magas fehérje- és vas-tartalmú, és ízletes,...
Vaddisznóhús
A vaddisznóhús a vadon élő disznó (Sus scrofa) húsa, amelyet vadászat során szereznek be. A vaddisznóhús magas fehérje- és alacsony zsírtartalmú, és...
Zöldborsó (nyers)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A nyers zöldborsó gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban,...
Zöldborsó (konzerv)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...
Zöldborsó (főtt)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...
Zöldborsó (fagyasztott)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a magjai fagyasztva is könnyen elérhetőek. Magas fehérje- és rosttartalmuk miatt fontos...
Zöldbab (nyers)
A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek nyers zöld hüvelyei ehetőek. A zöldbab gazdag forrása a fehérjének, rostnak,...
Zöldbab (konzerv)
A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld, éretlen hüvelye ehető. A konzervált zöldbab tartósított változata, amelyet...
Zöldbab (fagyasztott)
A zöldbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek zöld, hosszúkás hüvelyei vannak, amelyekben a magok találhatók. A fagyasztott zöldbab...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok