A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. A vesebab magas fehérje- és rosttartalmú,...
Vajkrém
A vajkrém egy tejtermék, amelyet a vaj és a tejszín keverékéből készítenek. Általában kenyérre vagy pirítósra kenik, de felhasználható sütemények és...
Zabolaj
A zab olaj (Camelina sativa) egy évelő növény, amelynek magjából kinyert olajat használják élelmiszerként és állati takarmányként. Az olaj gazdag...
Mustármagolaj
A mustármagolaj (Brassica juncea) a mustárfélék családjába tartozó növény magjából kinyert olaj. A mustármagolaj számos egészségügyi előnnyel...
Zabkorpás kenyér
A zabkorpás kenyér olyan kenyér, amelynek a tésztájába zabkorpa kerül. A zabkorpa magas rosttartalmú, így a kenyér fogyasztása segíthet az emésztési...
Napraforgóolaj
A napraforgóolaj (Helianthus annuus) a napraforgó magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően egészséges...
Wasabi gyökér
A wasabi gyökér (Wasabia japonica) egy zöld növény, amelyet általában a japán konyhában használnak. A gyökér erős, fűszeres ízű és illatú, és...
Zsemle
A zsemle egy kis, kerek, puha kenyér, amely általában reggelire vagy uzsonnára fogyasztják. A zsemlék különböző méretűek és formájúak lehetnek, és...
Yamgyökér
A yamgyökér (Dioscorea) egy trópusi és szubtrópusi éghajlaton termő gyökérzöldség. A yamgyökér gazdag tápanyagokban, például szénhidrátokban,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok