Kalória táblázat

Vesebab (főtt)

A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. A vesebab magas fehérje- és rosttartalmú,...

bővebben

Vajkrém

A vajkrém egy tejtermék, amelyet a vaj és a tejszín keverékéből készítenek. Általában kenyérre vagy pirítósra kenik, de felhasználható sütemények és...

bővebben

Zabolaj

A zab olaj (Camelina sativa) egy évelő növény, amelynek magjából kinyert olajat használják élelmiszerként és állati takarmányként. Az olaj gazdag...

bővebben

Mustármagolaj

A mustármagolaj (Brassica juncea) a mustárfélék családjába tartozó növény magjából kinyert olaj. A mustármagolaj számos egészségügyi előnnyel...

bővebben

Zabkorpás kenyér

A zabkorpás kenyér olyan kenyér, amelynek a tésztájába zabkorpa kerül. A zabkorpa magas rosttartalmú, így a kenyér fogyasztása segíthet az emésztési...

bővebben

Napraforgóolaj

A napraforgóolaj (Helianthus annuus) a napraforgó magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően egészséges...

bővebben

Wasabi gyökér

A wasabi gyökér (Wasabia japonica) egy zöld növény, amelyet általában a japán konyhában használnak. A gyökér erős, fűszeres ízű és illatú, és...

bővebben

Zsemle

A zsemle egy kis, kerek, puha kenyér, amely általában reggelire vagy uzsonnára fogyasztják. A zsemlék különböző méretűek és formájúak lehetnek, és...

bővebben

Yamgyökér

A yamgyökér (Dioscorea) egy trópusi és szubtrópusi éghajlaton termő gyökérzöldség. A yamgyökér gazdag tápanyagokban, például szénhidrátokban,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok