A vörös káposzta (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) egy káposztafajta, amelynek levelei vöröses-lila színűek. Gazdag C-vitaminban és...
Vörösbab (főtt)
A vörösbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...
Vesebab (konzerv)
A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése a bab. A konzerv vesebab előnye, hogy hosszabb ideig eltartható, és könnyen...
Vesebab (száraz)
A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelyet általában száraz formában értékesítenek. Gazdag fehérjében, rostban és számos fontos...
Vesebab (főtt)
A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. A vesebab magas fehérje- és rosttartalmú,...
Vajkrém
A vajkrém egy tejtermék, amelyet a vaj és a tejszín keverékéből készítenek. Általában kenyérre vagy pirítósra kenik, de felhasználható sütemények és...
Vaj
A vaj egy tejtermék, amelyet a tej zsírtartalmának kivonásával és összekeverésével állítanak elő. A vaj gazdag A-, D- és E-vitaminokban, valamint...
Vadnyúlhús
A vadnyúlhús (Lepus europaeus) a nyúlfélék családjába tartozó vadon élő állat húsából származik. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt...
Vadlúdhús
A vadlúd (Anser anser) egy közepes méretű vízimadár, amely a lúdfélék családjába tartozik. A vadlúd húsa nagyon ízletes és tápláló, és gyakran...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok