Kalória táblázat

Vaddisznóhús

A vaddisznóhús a vadon élő disznó (Sus scrofa) húsa, amelyet vadászat során szereznek be. A vaddisznóhús magas fehérje- és alacsony zsírtartalmú, és...

bővebben

Vöröslencse (főtt)

A vöröslencse (Lens culinaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a levesekben, salátákban és...

bővebben

Üvegtészta (száraz)

Az üvegtészta (mungóbablisztből készült) áttetsző, száraz tészta, amelyet általában ázsiai ételekhez használnak. A tészta általában rövid idő alatt...

bővebben

Vöröshagyma

A vöröshagyma (Allium cepa) egy fűszer- és zöldségféle, amelynek erős, karakteres íze van. A vöröshagyma számos egészségügyi előnnyel rendelkezik,...

bővebben

Üvegtészta (főtt)

Az üvegtészta (mungóbablisztből készült) áttetsző, általában hosszúkás formájú tészta, amelyet általában levesekhez vagy salátákhoz használnak. Az...

bővebben

Vöröshagymakrém

A vöröshagymakrém egy olyan krém, amelyet vöröshagymából készítenek. A vöröshagyma gazdag antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő vegyületekben, és...

bővebben

Újhagyma

Az újhagyma (Allium fistulosum) egy hagymafajta, amelynek hosszú, zöld szára és fehér, édes ízű hagymája van. Az újhagyma gazdag C-vitaminban és...

bővebben

Vörösbab (száraz)

A vörösbab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelynek vörös színű babjai vannak. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően fontos...

bővebben

Ucuhubamagolaj

Az ucuhuba (Bactris gasipaes) egy trópusi pálmafajta, amelynek magjából sajtolják az ucuhubamagolajat. Ez az olaj gazdag antioxidánsokban és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok