Kalória táblázat

Vörös káposzta

A vörös káposzta (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) egy káposztafajta, amelynek levelei vöröses-lila színűek. Gazdag C-vitaminban és...

bővebben

Vörösbab (főtt)

A vörösbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...

bővebben

Vesebab (konzerv)

A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése a bab. A konzerv vesebab előnye, hogy hosszabb ideig eltartható, és könnyen...

bővebben

Vesebab (száraz)

A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelyet általában száraz formában értékesítenek. Gazdag fehérjében, rostban és számos fontos...

bővebben

Vesebab (főtt)

A vesebab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. A vesebab magas fehérje- és rosttartalmú,...

bővebben

Vajkrém

A vajkrém egy tejtermék, amelyet a vaj és a tejszín keverékéből készítenek. Általában kenyérre vagy pirítósra kenik, de felhasználható sütemények és...

bővebben

Vaj

A vaj egy tejtermék, amelyet a tej zsírtartalmának kivonásával és összekeverésével állítanak elő. A vaj gazdag A-, D- és E-vitaminokban, valamint...

bővebben

Vadnyúlhús

A vadnyúlhús (Lepus europaeus) a nyúlfélék családjába tartozó vadon élő állat húsából származik. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt...

bővebben

Vadlúdhús

A vadlúd (Anser anser) egy közepes méretű vízimadár, amely a lúdfélék családjába tartozik. A vadlúd húsa nagyon ízletes és tápláló, és gyakran...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok