A vaddisznóhús a vadon élő disznó (Sus scrofa) húsa, amelyet vadászat során szereznek be. A vaddisznóhús magas fehérje- és alacsony zsírtartalmú, és...
Vöröslencse (főtt)
A vöröslencse (Lens culinaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a levesekben, salátákban és...
Üvegtészta (száraz)
Az üvegtészta (mungóbablisztből készült) áttetsző, száraz tészta, amelyet általában ázsiai ételekhez használnak. A tészta általában rövid idő alatt...
Vöröshagyma
A vöröshagyma (Allium cepa) egy fűszer- és zöldségféle, amelynek erős, karakteres íze van. A vöröshagyma számos egészségügyi előnnyel rendelkezik,...
Üvegtészta (főtt)
Az üvegtészta (mungóbablisztből készült) áttetsző, általában hosszúkás formájú tészta, amelyet általában levesekhez vagy salátákhoz használnak. Az...
Vöröshagymakrém
A vöröshagymakrém egy olyan krém, amelyet vöröshagymából készítenek. A vöröshagyma gazdag antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő vegyületekben, és...
Újhagyma
Az újhagyma (Allium fistulosum) egy hagymafajta, amelynek hosszú, zöld szára és fehér, édes ízű hagymája van. Az újhagyma gazdag C-vitaminban és...
Vörösbab (száraz)
A vörösbab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelynek vörös színű babjai vannak. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően fontos...
Ucuhubamagolaj
Az ucuhuba (Bactris gasipaes) egy trópusi pálmafajta, amelynek magjából sajtolják az ucuhubamagolajat. Ez az olaj gazdag antioxidánsokban és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok