Kalória táblázat

Kenyérfa gyümölcse

A kenyérfa (Artocarpus altilis) egy trópusi fa, amelynek nagy, lédús gyümölcse van, amelyet kenyérnek vagy kenyérszerű ételeknek használnak. A...

bővebben

Juharszirup

A juharszirup a juharfák (Acer spp.) nedvéből készült édesítőszer, amelyet főként édességekhez és reggelikhez használnak. A juharszirupban található...

bővebben

Jujuba (kínai datolya)

A jujuba (Ziziphus jujuba) vagy kínai datolya egy kis fa vagy cserje, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A jujuba gazdag antioxidánsokban és...

bővebben

Kacsamájkrém

A kacsamájkrém egy olyan étel, amely kacsamájból, vajból és egyéb hozzávalókból készül. Általában kenyérre kenve vagy pirítóssal tálalják, és gazdag...

bővebben

Kagyló

A kagyló olyan tengeri állat, amelynek kemény, kagyló alakú héja van. A kagylók általában ehetőek, és sokféle módon elkészíthetőek, például főzve,...

bővebben

Kajszibarack

A kajszibarack (Prunus armeniaca) egy gyümölcsfa, amelynek édes, sárga vagy narancssárga gyümölcse van, és általában nyáron érik. A kajszibarack...

bővebben

Harcsa

A harcsa (Siluriformes) egy édesvízi hal, amelynek húsát széles körben fogyasztják. A harcsa húsa magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú,...

bővebben

Házi szárazkolbász

A házi szárazkolbász egy hagyományos húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik...

bővebben

Háztartási keksz

A háztartási keksz egy olyan édesség, amelyet általában tea vagy kávé mellé fogyasztanak. Általában lisztből, cukorból és vajból készül, és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok