A kenyérfa (Artocarpus altilis) egy trópusi fa, amelynek nagy, lédús gyümölcse van, amelyet kenyérnek vagy kenyérszerű ételeknek használnak. A...
Juharszirup
A juharszirup a juharfák (Acer spp.) nedvéből készült édesítőszer, amelyet főként édességekhez és reggelikhez használnak. A juharszirupban található...
Jujuba (kínai datolya)
A jujuba (Ziziphus jujuba) vagy kínai datolya egy kis fa vagy cserje, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A jujuba gazdag antioxidánsokban és...
Kacsamájkrém
A kacsamájkrém egy olyan étel, amely kacsamájból, vajból és egyéb hozzávalókból készül. Általában kenyérre kenve vagy pirítóssal tálalják, és gazdag...
Kagyló
A kagyló olyan tengeri állat, amelynek kemény, kagyló alakú héja van. A kagylók általában ehetőek, és sokféle módon elkészíthetőek, például főzve,...
Kajszibarack
A kajszibarack (Prunus armeniaca) egy gyümölcsfa, amelynek édes, sárga vagy narancssárga gyümölcse van, és általában nyáron érik. A kajszibarack...
Harcsa
A harcsa (Siluriformes) egy édesvízi hal, amelynek húsát széles körben fogyasztják. A harcsa húsa magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú,...
Házi szárazkolbász
A házi szárazkolbász egy hagyományos húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik...
Háztartási keksz
A háztartási keksz egy olyan édesség, amelyet általában tea vagy kávé mellé fogyasztanak. Általában lisztből, cukorból és vajból készül, és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok