Kalória táblázat

Kakaópor

A kakaópor a kakaóbabokból készült finomra őrölt por. A kakaópor számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például magas antioxidáns- és...

bővebben

Kakukkfű (szárított)

A kakukkfű (Thymus vulgaris) egy aromás, szárított fűszernövény, amelyet gyakran használnak a mediterrán konyhában. A kakukkfűnek számos...

bővebben

Kantalup dinnye

A kantalup dinnye (Cucumis melo var. cantalupensis) egy édes, lédús gyümölcs, amely általában nyáron érik. Gazdag vitaminokban és ásványi...

bővebben

Kapor (szárított)

A kapor (Anethum graveolens) egy évelő növény, amelynek szárított leveleit és magjait fűszerként használják. A kapor íze enyhén édeskés és citrusos,...

bővebben

Kapribogyó

A kapribogyó (Capparis spinosa) egy cserje, amelynek apró, savanykás ízű bogyói vannak. A kapribogyókat gyakran felhasználják ízesítőként, például...

bővebben

Hajdina (száraz)

A hajdina (Fagopyrum esculentum) egy gabonaféle, amelynek magjai gluténmentesek és magas fehérjetartalmúak. A hajdina fogyasztása segíthet...

bővebben

Kardamom

A kardamom (Elettaria cardamomum) egy fűszer, amelyet a kardamomnövény magjából nyernek. A kardamomot általában édességekhez, süteményekhez és...

bővebben

Húspástétom

A húspástétom egy húsból és zsírból készült kenőmájas, amelyet általában kenyérre vagy pirítósra kenve fogyasztanak. A húspástétom magas...

bővebben

Kávé granulátum

A kávé granulátum a kávébab (Coffea arabica) pörkölése és őrlése után keletkező finomra őrölt por. A kávé granulátumot általában forró vízzel...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok