A kakaópor a kakaóbabokból készült finomra őrölt por. A kakaópor számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például magas antioxidáns- és...
Kakukkfű (szárított)
A kakukkfű (Thymus vulgaris) egy aromás, szárított fűszernövény, amelyet gyakran használnak a mediterrán konyhában. A kakukkfűnek számos...
Kantalup dinnye
A kantalup dinnye (Cucumis melo var. cantalupensis) egy édes, lédús gyümölcs, amely általában nyáron érik. Gazdag vitaminokban és ásványi...
Kapor (szárított)
A kapor (Anethum graveolens) egy évelő növény, amelynek szárított leveleit és magjait fűszerként használják. A kapor íze enyhén édeskés és citrusos,...
Kapribogyó
A kapribogyó (Capparis spinosa) egy cserje, amelynek apró, savanykás ízű bogyói vannak. A kapribogyókat gyakran felhasználják ízesítőként, például...
Hajdina (száraz)
A hajdina (Fagopyrum esculentum) egy gabonaféle, amelynek magjai gluténmentesek és magas fehérjetartalmúak. A hajdina fogyasztása segíthet...
Kardamom
A kardamom (Elettaria cardamomum) egy fűszer, amelyet a kardamomnövény magjából nyernek. A kardamomot általában édességekhez, süteményekhez és...
Húspástétom
A húspástétom egy húsból és zsírból készült kenőmájas, amelyet általában kenyérre vagy pirítósra kenve fogyasztanak. A húspástétom magas...
Kávé granulátum
A kávé granulátum a kávébab (Coffea arabica) pörkölése és őrlése után keletkező finomra őrölt por. A kávé granulátumot általában forró vízzel...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok