Kalória táblázat

Libamájkrém

A libamájkrém egy olyan étel, amelynek fő összetevője a libamáj. Általában különböző fűszerekkel és ízesítőkkel készítik, és kenyérre vagy pirítósra...

bővebben

Krinolin

A krinolin egy olyan anyag, amelyet a 19. században használtak a női ruhák alakjának megtartására. A krinolin egy merev, rugalmas anyag, amelyet...

bővebben

Licsi

A licsi (Litchi chinensis) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, lédús húsát a vörösesbarna héj védi. A licsi gazdag vitaminokban és ásványi...

bővebben

Kucsmagomba

A kucsmagomba (Agaricus bisporus) egy ehető gomba, amelyet gyakran használnak a konyhában. A kucsmagomba fehér vagy barna színű lehet, és általában...

bővebben

Likőr

A likőr egy édes, alkoholos ital, amelyet gyakran gyümölcsök, fűszerek vagy gyógynövények felhasználásával készítenek. A likőrök általában magasabb...

bővebben

Kukoricadara

A kukoricadara a kukorica (Zea mays) szeméből készült finomliszt, amelyet például sütéshez, főzéshez vagy panírozáshoz használnak. A kukorica magas...

bővebben

Kristálycukor

A kristálycukor (sucrose) egy édesítőszer, amelyet a cukornádból vagy a cukorrépából nyernek ki. A kristálycukor széles körben használatos...

bővebben

Kukoricakeményítő

A kukoricakeményítő a kukorica (Zea mays) szeméből kinyert finom, fehér por, amelyet széles körben használnak élelmiszeripari termékekben, például...

bővebben

Kukoricaliszt

A kukoricaliszt a kukorica (Zea mays) szárított és őrölt magjából készült liszt, amelyet széles körben használnak például kenyér, sütemények,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok