A libamájkrém egy olyan étel, amelynek fő összetevője a libamáj. Általában különböző fűszerekkel és ízesítőkkel készítik, és kenyérre vagy pirítósra...
Krinolin
A krinolin egy olyan anyag, amelyet a 19. században használtak a női ruhák alakjának megtartására. A krinolin egy merev, rugalmas anyag, amelyet...
Licsi
A licsi (Litchi chinensis) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, lédús húsát a vörösesbarna héj védi. A licsi gazdag vitaminokban és ásványi...
Kucsmagomba
A kucsmagomba (Agaricus bisporus) egy ehető gomba, amelyet gyakran használnak a konyhában. A kucsmagomba fehér vagy barna színű lehet, és általában...
Likőr
A likőr egy édes, alkoholos ital, amelyet gyakran gyümölcsök, fűszerek vagy gyógynövények felhasználásával készítenek. A likőrök általában magasabb...
Kukoricadara
A kukoricadara a kukorica (Zea mays) szeméből készült finomliszt, amelyet például sütéshez, főzéshez vagy panírozáshoz használnak. A kukorica magas...
Kristálycukor
A kristálycukor (sucrose) egy édesítőszer, amelyet a cukornádból vagy a cukorrépából nyernek ki. A kristálycukor széles körben használatos...
Kukoricakeményítő
A kukoricakeményítő a kukorica (Zea mays) szeméből kinyert finom, fehér por, amelyet széles körben használnak élelmiszeripari termékekben, például...
Kukoricaliszt
A kukoricaliszt a kukorica (Zea mays) szárított és őrölt magjából készült liszt, amelyet széles körben használnak például kenyér, sütemények,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok