A whisky egy szeszes ital, amelyet általában gabonából készítenek, például árpából, rozsból vagy kukoricából. A whisky érlelése során...
Vöröshagymapor
A vöröshagymapor a vöröshagyma (Allium cepa) szárított és őrölt változata. A vöröshagyma gazdag antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő hatással...
Vörösborecet
A vörösborecet egy olyan ecetfajta, amelyet vörösborból készítenek. Általában salátákhoz vagy más ételekhez használják, és ízesítőként is...
Vörösbor
A vörösbor egy alkoholos ital, amelyet általában szőlőből készítenek. A vörösborban található polifenolok és antioxidánsok számos egészségügyi...
Vörös áfonya
A vörös áfonya (Vaccinium macrocarpon) egy évelő cserje, amelynek bogyói savanykás ízűek és általában ősszel érik. A vörös áfonya gazdag...
Vodka
A vodka egy erős alkoholos ital, amelyet általában gabonából vagy burgonyából készítenek. A vodka számos különböző koktél alapanyaga lehet, és...
Víz
A víz az élet alapvető összetevője, nélküle nem létezhetünk. Az emberi test kb. 60%-a vízből áll, és számos fontos funkciót lát el, például segít a...
Loquat (japán naspolya)
A loquat (Eriobotrya japonica) egy gyümölcsfa, amelynek apró, sárga vagy narancssárga gyümölcsei vannak. A loquat gazdag vitaminokban és ásványi...
Maitake gomba
A maitake gomba (Grifola frondosa) egy ehető gomba, amelyet általában Ázsiában és Észak-Amerikában termesztenek. A maitake gomba számos egészségügyi...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok