Kalória táblázat

Rozmaring (szárított)

A rozmaring (Rosmarinus officinalis) egy örökzöld cserje, amelynek szárított leveleit és virágait fűszerként használják. A rozmaring gazdag...

bővebben

Ropi

A ropi egy olyan édesség, amelyet általában cukorból, szirupból és különböző ízesítőkből készítenek. A ropi kis kockákra vágva vagy hengerekbe...

bővebben

Római kömény

A római kömény (Cuminum cyminum) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A római kömény íze enyhén édeskés és fűszeres, és számos...

bővebben

Rókagomba

A rókagomba (Cantharellus cibarius) egy ehető gomba fajta, amelyet általában sárga vagy narancssárga színű kalapja és tölcsérszerű alakja jellemzi....

bővebben

Sertés virsli

A sertésvirsli egy henger alakú, füstölt kolbász, amelyet sertéshúsból készítenek. Általában hidegen fogyasztják, például szendvicsben vagy...

bővebben

Rizsliszt

A rizsliszt a rizsből készült finomliszt, amely gluténmentes alternatívája a búzalisztnak. Használható például sütik, palacsinták vagy kenyerek...

bővebben

Sertés párizsi

A sertés párizsi egy füstölt, szeletelt hústermék, amelyet általában sertéshúsból készítenek. Általában hidegen fogyasztják, például szendvicsekben...

bővebben

Rizskeményítő

A rizskeményítő egy finom, fehér por, amelyet a rizs őrlése és feldolgozása során nyernek. A rizskeményítő számos élelmiszeripari termékben...

bővebben

Szardínia (konzerv, olajos)

A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amelyet általában konzerv formájában fogyasztanak. Az olajos szardína gazdag omega-3 zsírsavakban...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok