A rozmaring (Rosmarinus officinalis) egy örökzöld cserje, amelynek szárított leveleit és virágait fűszerként használják. A rozmaring gazdag...
Ropi
A ropi egy olyan édesség, amelyet általában cukorból, szirupból és különböző ízesítőkből készítenek. A ropi kis kockákra vágva vagy hengerekbe...
Római kömény
A római kömény (Cuminum cyminum) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A római kömény íze enyhén édeskés és fűszeres, és számos...
Rókagomba
A rókagomba (Cantharellus cibarius) egy ehető gomba fajta, amelyet általában sárga vagy narancssárga színű kalapja és tölcsérszerű alakja jellemzi....
Sertés virsli
A sertésvirsli egy henger alakú, füstölt kolbász, amelyet sertéshúsból készítenek. Általában hidegen fogyasztják, például szendvicsben vagy...
Rizsliszt
A rizsliszt a rizsből készült finomliszt, amely gluténmentes alternatívája a búzalisztnak. Használható például sütik, palacsinták vagy kenyerek...
Sertés párizsi
A sertés párizsi egy füstölt, szeletelt hústermék, amelyet általában sertéshúsból készítenek. Általában hidegen fogyasztják, például szendvicsekben...
Rizskeményítő
A rizskeményítő egy finom, fehér por, amelyet a rizs őrlése és feldolgozása során nyernek. A rizskeményítő számos élelmiszeripari termékben...
Szardínia (konzerv, olajos)
A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amelyet általában konzerv formájában fogyasztanak. Az olajos szardína gazdag omega-3 zsírsavakban...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok