A perec (Pretzel) egy sós ropogós sütemény, amely hagyományosan Németországban és az Egyesült Államokban népszerű. Általában kerek vagy hurok alakú,...
Petrezselyem (szárított)
A szárított petrezselyem (Petroselinum crispum) egy gyógynövény, amelyet általában fűszerezésre használnak. Gazdag C-vitaminban és káliumban, és...
Pektin
A pektin egy olyan növényi eredetű poliszacharid, amelyet gyakran használnak zselésítő anyagként az élelmiszeriparban. A pektin a gyümölcsök héjában...
Pekándió (pirított)
A pirított pekándió (Carya illinoinensis) egy finom és tápláló dióféle, amelynek magja kemény héjban van. A pekándió gazdag egészséges zsírsavakban,...
Pekándió
A pekándió (Carya illinoinensis) egy nagy, kemény héjú dióféle, amely az USA déli részén honos. Gazdag fehérjében, egészséges zsírokban és...
Passiógyümölcs
A passiógyümölcs (Passiflora edulis) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, zamatos belseje van, amelyet általában kanál segítségével fogyasztanak. A...
Pármai sonka
A pármai sonka (Prosciutto di Parma) egy híres olasz sonkafajta, amelyet Parma városában készítenek. A sonka hosszú érlelési folyamaton megy...
Paraszt sonka
A paraszt sonka egy hagyományos magyar húskészítmény, amelyet sertéshúsból készítenek. Általában füstölik és szárítják, így hosszabb ideig...
Parány
A parány (Allium schoenoprasum) egy apró, hagymafélék családjába tartozó növény, amelynek hosszú, vékony levelei vannak, és lila virágai nyílnak. A...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok