Kalória táblázat

Perec

A perec (Pretzel) egy sós ropogós sütemény, amely hagyományosan Németországban és az Egyesült Államokban népszerű. Általában kerek vagy hurok alakú,...

bővebben

Petrezselyem (szárított)

A szárított petrezselyem (Petroselinum crispum) egy gyógynövény, amelyet általában fűszerezésre használnak. Gazdag C-vitaminban és káliumban, és...

bővebben

Pektin

A pektin egy olyan növényi eredetű poliszacharid, amelyet gyakran használnak zselésítő anyagként az élelmiszeriparban. A pektin a gyümölcsök héjában...

bővebben

Pekándió (pirított)

A pirított pekándió (Carya illinoinensis) egy finom és tápláló dióféle, amelynek magja kemény héjban van. A pekándió gazdag egészséges zsírsavakban,...

bővebben

Pekándió

A pekándió (Carya illinoinensis) egy nagy, kemény héjú dióféle, amely az USA déli részén honos. Gazdag fehérjében, egészséges zsírokban és...

bővebben

Passiógyümölcs

A passiógyümölcs (Passiflora edulis) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, zamatos belseje van, amelyet általában kanál segítségével fogyasztanak. A...

bővebben

Pármai sonka

A pármai sonka (Prosciutto di Parma) egy híres olasz sonkafajta, amelyet Parma városában készítenek. A sonka hosszú érlelési folyamaton megy...

bővebben

Paraszt sonka

A paraszt sonka egy hagyományos magyar húskészítmény, amelyet sertéshúsból készítenek. Általában füstölik és szárítják, így hosszabb ideig...

bővebben

Parány

A parány (Allium schoenoprasum) egy apró, hagymafélék családjába tartozó növény, amelynek hosszú, vékony levelei vannak, és lila virágai nyílnak. A...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok