Tartósítószer

2023. március 21.

A tartósítószer olyan anyag, amelyet élelmiszerekhez adnak hozzá, hogy meghosszabbítsák azok eltarthatóságát és megakadályozzák a romlást. Azonban néhány tartósítószer egészségügyi kockázatokat is jelenthet, ezért fontos odafigyelni az élelmiszerek címkéjén feltüntetett összetevőkre.

Tartósítószer kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 0 kcal
  • Fehérje: 0.0 g
  • Zsír: 0.0 g
    • Telített: 0 g
    • Egyszeresen telítetlen: 0 g
    • Többszörösen telítetlen: 0 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 0 mg
  • Koleszterin: 0 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Tartósítószer

Sajtos-tejfölös csirkecomb, konzerv uborkával és tartósítószerrel

Konzerv paradicsomos spagetti, tartósítószerrel

Konzerv borsófőzelék, tartósítószerrel

Konzerv tonhal saláta, tartósítószerrel

Konzerv kukoricás rizottó, tartósítószerrel

Ajánló

Oposszumhús

Az oposszumhús az oposszum nevű erszényes állat húsa. Az oposszumhús fogyasztása népszerű az Egyesült Államok déli részén, de más országokban is...

bővebben

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben