A mazsola szárított szőlő, amelyet általában a kis szemű fajtákból készítenek. A mazsola gazdag antioxidánsokban és rostokban, és számos...
Mogyoróvaj
A mogyoróvaj egy olyan növényi alapú vaj, amelyet a mogyoró (Arachis hypogaea) magjából készítenek. Gazdag egészséges zsírsavakban és fehérjékben,...
Marhahúsleves kocka
A marhahúsleves kocka egy előre elkészített, szárított kocka, amelyet húsleves készítéséhez használnak. Általában marhahúsból készül, és...
Mustármag
A mustármag (Brassica nigra) a keresztesvirágúak családjába tartozó növény magja, amelyet fűszerként használnak. A mustármagból készült mustár...
Marha párizsi
A marha párizsi egy füstölt, szeletelt hús, amelyet általában marhahúsból készítenek. A párizsi felvágottak közé tartozik, és általában hidegtálakon...
Mogyorókrém
A mogyorókrém egy olyan élelmiszer, amelyet mogyoróból készítenek. Általában cukorral és olajjal keverik össze, hogy krémes állagú legyen. A...
Marcipánmassza
A marcipánmassza egy édes, mandulából készült massza, amelyet cukorral és tojásfehérjével kevernek össze. Gyakran használják sütemények és édességek...
Mogyoró (pirított)
A pirított mogyoró (Arachis hypogaea) egy gyakori dióféle, amelyet általában snackként fogyasztanak. A mogyoró magas fehérje- és rosttartalmú, és...
Mogyoró
A mogyoró (Arachis hypogaea) egy olyan növény, amelynek termése a mogyoróhüvelyben található. A mogyoró gazdag fehérjében, rostban és egészséges...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok