Kalória táblázat

Mazsola

A mazsola szárított szőlő, amelyet általában a kis szemű fajtákból készítenek. A mazsola gazdag antioxidánsokban és rostokban, és számos...

bővebben

Mogyoróvaj

A mogyoróvaj egy olyan növényi alapú vaj, amelyet a mogyoró (Arachis hypogaea) magjából készítenek. Gazdag egészséges zsírsavakban és fehérjékben,...

bővebben

Marhahúsleves kocka

A marhahúsleves kocka egy előre elkészített, szárított kocka, amelyet húsleves készítéséhez használnak. Általában marhahúsból készül, és...

bővebben

Mustármag

A mustármag (Brassica nigra) a keresztesvirágúak családjába tartozó növény magja, amelyet fűszerként használnak. A mustármagból készült mustár...

bővebben

Marha párizsi

A marha párizsi egy füstölt, szeletelt hús, amelyet általában marhahúsból készítenek. A párizsi felvágottak közé tartozik, és általában hidegtálakon...

bővebben

Mogyorókrém

A mogyorókrém egy olyan élelmiszer, amelyet mogyoróból készítenek. Általában cukorral és olajjal keverik össze, hogy krémes állagú legyen. A...

bővebben

Marcipánmassza

A marcipánmassza egy édes, mandulából készült massza, amelyet cukorral és tojásfehérjével kevernek össze. Gyakran használják sütemények és édességek...

bővebben

Mogyoró (pirított)

A pirított mogyoró (Arachis hypogaea) egy gyakori dióféle, amelyet általában snackként fogyasztanak. A mogyoró magas fehérje- és rosttartalmú, és...

bővebben

Mogyoró

A mogyoró (Arachis hypogaea) egy olyan növény, amelynek termése a mogyoróhüvelyben található. A mogyoró gazdag fehérjében, rostban és egészséges...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok