A csirkenyak a csirke (Gallus gallus domesticus) nyakrészének húsos része, amely sokféleképpen felhasználható, például levesekhez, pörköltekhez vagy...
Cékla
A cékla (Beta vulgaris) egy gumós zöldség, amelyet általában vörös vagy sárga színű gyökérzet jellemzi. A cékla gazdag antioxidánsokban és ásványi...
Csirke alsócomb
A csirke alsócombja a csirke lábának alsó része, amely húsos és ízletes. A csirkehús magas fehérjetartalmú és fontos tápanyagforrás lehet az...
Cékla (savanyúság)
A cékla (Beta vulgaris) egy zöldségféle, amelynek savanyított változata gyakran használatos savanyúságként. A cékla magas rost- és vitamin...
Csirke alsócomb (bőrrel)
A csirke alsócombja (bőrrel) a csirke lábának alsó része, amelyben található a comb és a lábszár. A bőrös rész magas zsírtartalmú, de a hús magas...
Camembert sajt
A Camembert sajt egy francia eredetű lágy sajt, amelyet tejes baktériumokkal és penészgombákkal készítenek. A sajt különleges ízét és illatát a...
Csirke felsőcomb (bőrrel)
A csirke felsőcombja (bőrrel) egy nagyon tápláló és fehérjedús élelmiszer, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, például B-vitaminokat, vasat és...
Cheddar sajt
A cheddar sajt egy kemény, sárga sajt, amelyet eredetileg az Egyesült Királyságban készítettek. A cheddar sajt jellegzetes ízét és textúráját a...
Csirke felsőcomb
A csirke felsőcombja a csirke felső része, amely a mell alatt található. Ez a rész a csirke legzsírosabb része, de magas fehérjetartalma miatt...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok