Kalória táblázat

Csirkenyak

A csirkenyak a csirke (Gallus gallus domesticus) nyakrészének húsos része, amely sokféleképpen felhasználható, például levesekhez, pörköltekhez vagy...

bővebben

Cékla

A cékla (Beta vulgaris) egy gumós zöldség, amelyet általában vörös vagy sárga színű gyökérzet jellemzi. A cékla gazdag antioxidánsokban és ásványi...

bővebben

Csirke alsócomb

A csirke alsócombja a csirke lábának alsó része, amely húsos és ízletes. A csirkehús magas fehérjetartalmú és fontos tápanyagforrás lehet az...

bővebben

Cékla (savanyúság)

A cékla (Beta vulgaris) egy zöldségféle, amelynek savanyított változata gyakran használatos savanyúságként. A cékla magas rost- és vitamin...

bővebben

Csirke alsócomb (bőrrel)

A csirke alsócombja (bőrrel) a csirke lábának alsó része, amelyben található a comb és a lábszár. A bőrös rész magas zsírtartalmú, de a hús magas...

bővebben

Camembert sajt

A Camembert sajt egy francia eredetű lágy sajt, amelyet tejes baktériumokkal és penészgombákkal készítenek. A sajt különleges ízét és illatát a...

bővebben

Csirke felsőcomb (bőrrel)

A csirke felsőcombja (bőrrel) egy nagyon tápláló és fehérjedús élelmiszer, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, például B-vitaminokat, vasat és...

bővebben

Cheddar sajt

A cheddar sajt egy kemény, sárga sajt, amelyet eredetileg az Egyesült Királyságban készítettek. A cheddar sajt jellegzetes ízét és textúráját a...

bővebben

Csirke felsőcomb

A csirke felsőcombja a csirke felső része, amely a mell alatt található. Ez a rész a csirke legzsírosabb része, de magas fehérjetartalma miatt...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok