Kalória táblázat

Paszternák

A paszternák (Pastinaca sativa) egy gyökérzöldség, amelynek édes íze van és hasonlít a sárgarépára. Magas C-vitamin- és rosttartalmának köszönhetően...

bővebben

Óvári sajt

Az Óvári sajt egy hagyományos magyar sajtfajta, amelyet az Óvári Tejfölgyárban készítenek. A sajt ízletes, krémes textúrájú és gazdag kalciumban és...

bővebben

Parmezán sajt

A parmezán sajt egy kemény, száraz, érett sajt, amelyet eredetileg Olaszországban készítenek. A sajt íze erőteljes és karakteres, és gyakran...

bővebben

Pasilla paprika (szárított)

A pasilla paprika (Capsicum annuum) egy szárított chili paprika, amely Mexikóból származik. A pasilla paprika enyhén füstös ízű és enyhén csípős, és...

bővebben

Parenyica sajt

A parenyica sajt egy hagyományos magyar sajtfajta, amelyet tehenek tejéből készítenek. A sajt jellegzetessége, hogy kemény, de mégis krémes állagú,...

bővebben

Paradicsompüré

A paradicsompüré egy sűrített paradicsomkészítmény, amelyet általában konzerv formájában értékesítenek. A paradicsompüré számos ételhez hozzáadható,...

bővebben

Paradicsommagolaj

A paradicsom (Solanum lycopersicum) egy gyümölcs, amelyet általában zöldségként fogyasztunk. Gazdag C-vitaminban és likopinban, amelyek fontos...

bővebben

Paradicsomlé

A paradicsomlé (Solanum lycopersicum) a paradicsom gyümölcséből készült folyékony ital. A paradicsomlé gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, és...

bővebben

Pintó bab (száraz)

A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelyet főként Mexikóban és az Egyesült Államok délnyugati részén termesztenek. Magas...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok