A marhacomb a marha hátsó részének egyik része, amelyből különböző ételek készülnek, például steak vagy rostélyos. A marhacomb magas fehérjetartalmú...
Makaróni (főtt)
A makaróni (főtt) egy tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főzés után puha és könnyen emészthető, és számos ételhez...
Marha fehérpecsenye
A marha fehérpecsenye egy szeletelt marhahús, amelyet általában serpenyőben sütnek, és általában közepesen vagy jól átsütik. A fehérpecsenye egy...
Makaróni (száraz)
A makaróni (száraz) egy tésztaféle, amelyet általában búzalisztből készítenek. A száraz makaróni hosszú ideig eltartható, és könnyen elkészíthető,...
Marha feketepecsenye
A marha feketepecsenye egy húsétel, amelyet általában marhahúsból készítenek. A hús szeletekre van vágva, majd fűszerekkel és olajjal van átitatva,...
Makktök
A makktök (Cucurbita pepo var. styriaca) egy speciális tökfajta, amelynek magjai nagyon gazdagok omega-3 zsírsavakban és más fontos tápanyagokban. A...
Mákolaj
A mákolaj (Papaver somniferum) a mák magjából kinyert olaj, amely gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban. A mákolajat gyakran...
Malabár spenótlevél
A malabár spenótlevél (Basella alba) egy trópusi évelő növény, amelynek levelei és hajtásai ehetőek. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, és...
Mandulaital
A mandulaital egy ital, amelyet mandulából készítenek. Általában mandulatej és ízlés szerinti édesítőanyag hozzáadásával készül, és alternatívája...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok