Kalória táblázat

Spagetti (száraz)

A száraz spagetti (pasta) egy hosszú, vékony tészta, amelyet általában búzalisztből készítenek. A spagetti számos különböző módon elkészíthető, és...

bővebben

Spagetti (főtt)

A főtt spagetti egy hosszú, vékony tészta, amelyet általában paradicsomos vagy sajtos szósszal tálalnak. A spagetti nagyon népszerű olasz étel, és...

bővebben

Sóska

A sóska (Rumex acetosa) egy évelő növény, amelynek levelei savanykás ízűek és gyakran használják salátákban vagy levesekben. A sóska gazdag...

bővebben

Somen tészta (száraz)

A somen tészta (sómen) egy vékony, hosszú és fehér tészta, amelyet általában hidegen fogyasztanak nyáron. A tészta általában búzalisztből készül, és...

bővebben

Somen tészta (főtt)

A somen tészta egy vékony, hosszú, fehér tészta, amelyet általában hideg salátákhoz vagy levesekhez használnak. A tészta általában búzalisztből...

bővebben

Soba tészta (főtt)

A soba tészta egy hagyományos japán tészta, amelyet általában hajdina és búzalisztből készítenek. Főtt állapotban általában hideg salátákban vagy...

bővebben

Soba tészta (száraz)

A soba tészta egy hosszú, vékony tészta, amelyet általában Japánban készítenek. A soba tészta fő összetevője a tönkölybúza és a víz, és általában...

bővebben

Sűrített paradicsom 28-30%

A sűrített paradicsom 28-30% koncentrált paradicsomlé, amelyet a paradicsom feldolgozása során állítanak elő. A sűrített paradicsom sokféle ételhez...

bővebben

Snidling

A snidling (Allium schoenoprasum) egy apró, hagymafélék családjába tartozó növény, amelynek hosszú, vékony levelei vannak. A snidlinget általában...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok