A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek magjai a kukoricaként ismertek. A nyers kukorica fogyasztása nem ajánlott, mivel nehéz emészthetősége miatt emésztési problémákat okozhat. Azonban főzve vagy sült formában sokféle étel alapanyaga lehet.

Kukorica (nyers) kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

Ételek, amiben van Kukorica (nyers)

1. Kukorica saláta: nyers kukorica, paradicsom, uborka, hagyma, olívaolaj, citromlé
2. Kukoricás leves: nyers kukorica, hagyma, fokhagyma, zöldségalaplé, tejszín
3. Kukoricás pörkölt: nyers kukorica, hús (sertés vagy marha), hagyma, paradicsom, paprika, só, bors
4. Kukoricás rizottó: nyers kukorica, rizs, hagyma, fokhagyma, zöldségalaplé, parmezán sajt
5. Kukoricás pizza: nyers kukorica, paradicsom szósz, mozzarella sajt, sonka, gomba, olajbogyó.

Vélemény, hozzászólás?