Csirkehát (bőrrel)

2023. március 21.

A csirkehát (bőrrel) a csirke hátsó része, amelynek bőre is rajta van. A csirkehús magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így egészséges fehérjeforrás. A bőr azonban magas zsírtartalmú, így érdemes mérsékelten fogyasztani.

Csirkehát (bőrrel) kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 319 kcal
  • Fehérje: 14.1 g
  • Zsír: 28.7 g
    • Telített: 8.3 g
    • Egyszeresen telítetlen: 12.3 g
    • Többszörösen telítetlen: 6.1 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 64 mg
  • Koleszterin: 79 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Csirkehát (bőrrel)

1. Csirkehúsleves bőrrel
2. Sült csirkehát bőrrel
3. Csirkepaprikás bőrrel
4. Csirkeburger bőrrel
5. Csirkecomb bőrrel sütve

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben