Báránylábszár

2023. március 21.

A báránylábszár a bárány hátulsó lábának alsó része, amelyet általában lassú főzéssel készítenek, hogy a hús puha és ízletes legyen. A bárányhús magas fehérje- és vasforrás, és számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például segíthet a vérszegénység kezelésében és az immunrendszer erősítésében.

Báránylábszár kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 120 kcal
  • Fehérje: 21.1 g
  • Zsír: 3.3 g
    • Telített: 1.2 g
    • Egyszeresen telítetlen: 1.3 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.3 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 79 mg
  • Koleszterin: 69 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Báránylábszár

1. Báránylábszárral készült ragu
2. Báránylábszárral töltött paprika
3. Báránylábszárral készült leves
4. Báránylábszárral készült curry
5. Báránylábszárral készült pörkölt

Ajánló