Báránylábszár

2023. március 21.

A báránylábszár a bárány hátulsó lábának alsó része, amelyet általában lassú főzéssel készítenek, hogy a hús puha és ízletes legyen. A bárányhús magas fehérje- és vasforrás, és számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például segíthet a vérszegénység kezelésében és az immunrendszer erősítésében.

Báránylábszár kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 120 kcal
  • Fehérje: 21.1 g
  • Zsír: 3.3 g
    • Telített: 1.2 g
    • Egyszeresen telítetlen: 1.3 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.3 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 79 mg
  • Koleszterin: 69 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Báránylábszár

1. Báránylábszárral készült ragu
2. Báránylábszárral töltött paprika
3. Báránylábszárral készült leves
4. Báránylábszárral készült curry
5. Báránylábszárral készült pörkölt

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben