Az élethű felnőtt játékokról

2024. május 17.

A hálószobai életet feldobó felnőtt játékszerek megvásárlása az első lépés, de mi következik ezután? Lehet, hogy tanácstalanul állunk új szerzeményünkkel a kezünkben, miután megvettük, és hazamentünk vele. Következzen néhány tipp arról, hogy mihez kezdjünk vele!

Egy élethű dildó

A számtalan, nőknek való szexjáték közt a Vágyaim.hu segít eligazodni. És ha megtaláltad az elképzeléseidhez leginkább passzoló élethű dildót, akkor ideje elkezdeni ismerkedni vele. 

Első lépésként, akárcsak minden más hasonló játékszer esetén, ne feledkezz meg a higiéniáról!

Tisztaság mint fő szempont

Amikor kicsomagolod a kiválasztott új eszközödet, ránézésre tisztának tűnhet ugyan, mégis azt javasoljuk, hogy tisztítsd meg. Alaposan mosd meg meleg, szappanos vízzel, majd hagyd magától megszáradni. Ugyanúgy, mint amikor egy új fehérneműt veszünk, először azt is kimossuk, és csak utána kezdjük hordani. Ezzel csökkenthetjük az esélyét annak, hogy elkapjunk valamilyen fertőzést.

Egy másik fontos dolog a szárítás. A legjobb, ha a levegőn szárítjuk egy sima felületen, és nem törölgetjük. Ha mégis úgy adódna, hogy szárazra kell törölnünk, akkor mindenképp olyan anyagot használjunk, ami nem hagy maga után nyomot, nem szöszölődik. 

A használat során

Javasolt óvszerrel használni a dildót. Erre sokan talán felkapják a fejüket, hogy “de mégis miért, hiszen ettől nem eshetek teherbe!?”. Ez így van. Azonban két oka is van annak, hogy miért kell mégis minden esetben óvszert húzni az új játékunkra. Az egyik, hogy ha nem sikerült tökéletesen megtisztítani, akkor ez egyfajta második védelmi vonalként funkcionál. A másik pedig, hogy a dildó élettartamát is meghosszabbítjuk vele, így még tovább tudja kielégíteni a vágyainkat.

Jöjjön a szórakozás!

Nem vagyunk egyformák. Míg egyikünket a különféle vibrációs eszközök hozzák lázba, másikunk jobban szereti a valósághű élményt, akkor is, ha esetleg többet kell így dolgozni. Persze az is lehet, hogy a hangulatunkon múlik csak, hogy melyik játszótárs kerül elő. Az élethű dildóknak viszont van egy óriási előnyük a vibrátorokkal szemben: nem lesz semmi bajuk a vízben. Így ha egy forró fürdő közben szeretnéd kényeztetni magad, bátran magaddal viheted. 

De miért van rajta tapadókorong?

Röviden azért, hogy bárhogyan kiélhesd rajta a vágyaidat. Feltapaszthatod a csempére vagy a kád szélére, de akár a földre is, ahogyan épp kényelmes. Innentől kezdve pedig csak a fantáziánk szab határt annak, hogy mit csinálunk vele. 

Mi lesz a párommal? 

Ne aggódj, valószínűleg szívesen részt fog venni a közös játékban. Csak engedd meg neki, hogy segítsen. Remek módja annak, hogy kicsit felpezsdítsétek a hálószobai hangulatot. 

Persze abban sincs semmi kivetnivaló, ha nélküle akarod szórakoztatni magad, mert mondjuk ő elutazott, vagy a barátaival tölt éppen egy kis időt. 

Egy dildóval biztosan nem lesz unalmas az életed, akár a pároddal használod, akár nélküle. Egészen újfajta élményekben lehet részed vele, csak merj utat engedni a vágyaidnak!

Ajánló

A bikini és az önbizalom növelése

A bikini és az önbizalom növelése

Az egyéniség és az önkifejezés korszakában a bikini nem csupán egy fürdőruhadarab, hanem a szabadság, a magabiztosság és a nőiesség szimbóluma. Több...

bővebben