Hírlevél

Iratkozz fel te is a BestFit hírlevelére!

Hirdetés

Mungóbab (száraz)

A mungóbab (Vigna radiata) egy szárazbab, amelyet általában hüvelyes zöldségként fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban, mint például a vas és a kálium. A mungóbabot általában főzik, párolják vagy pirítják, és számos ételben használják, például salátákban, currykben és levesekben.

Mungóbab (száraz) kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 347 kcal
  • Fehérje: 23.9 g
  • Zsír: 1.2 g
    • Telített: 0.3 g
    • Egyszeresen telítetlen: 0.2 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.4 g
  • Szénhidrát: 46.3 g
    • Cukor: 6.6 g
  • Rost: 16.3 g
  • Nátrium: 15 mg
  • Koleszterin: 0 mg
  • Glikémiás Index: 31

Ételek, amiben van Mungóbab (száraz)

1. Mungóbab curry rizzsel
2. Mungóbab saláta paradicsommal és uborkával
3. Mungóbab leves zöldségekkel és húsokkal
4. Mungóbab hummusz pitával
5. Mungóbab szósz tésztával és zöldségekkel

BestFit
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.