Csirkeláb

2023. március 21.

A csirkeláb (Ranunculus repens) egy gyomnövény, amelynek kis sárga virágai vannak. A növény mérgező lehet, és bőrirritációt okozhat, ha a bőrrel érintkezik. Nem ajánlott fogyasztani.

Csirkeláb kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 120 kcal
  • Fehérje: 19.1 g
  • Zsír: 4.2 g
    • Telített: 1 g
    • Egyszeresen telítetlen: 1.4 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.9 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 96 mg
  • Koleszterin: 91 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Csirkeláb

1. Csirkeláb leves
2. Sült csirkeláb
3. Csirkeláb ragu
4. Csirkeláb curry
5. Csirkeláb saláta

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben