Csirkebőr

2023. március 21.

A csirkebőr a csirke testén található bőrös rész, amelyet általában a hús elkészítése előtt eltávolítanak. A csirkebőr magas zsírtartalmú, de ízletes és ropogós lehet, ha megfelelően elkészítik. Azonban a túlzott zsírfogyasztás egészségügyi kockázatokkal járhat.

Csirkebőr kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 349 kcal
  • Fehérje: 13.3 g
  • Zsír: 32.4 g
    • Telített: 9.1 g
    • Egyszeresen telítetlen: 13.5 g
    • Többszörösen telítetlen: 6.8 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 63 mg
  • Koleszterin: 109 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Csirkebőr

1. Csirkebőrös sült csirkecomb
2. Csirkebőrös rántott csirkemell
3. Csirkebőrös csirkepörkölt
4. Csirkebőrös csirkeleves
5. Csirkebőrös csirkeburger

Ajánló

Okra

Az okra vagy bámia (Abelmoschus esculentus) a mályvafélék családjába tartozó zárvatermő növény. Ehető zöld magtokjai vannak. Okra kalória táblázat...

bővebben

Neufchatel sajt

A Neufchatel sajt egy francia eredetű, puha sajt, amelyet tehéntejből készítenek. Általában krémes, enyhén savanykás ízű, és kiválóan alkalmas...

bővebben

Oposszumhús

Az oposszumhús az oposszum nevű erszényes állat húsa. Az oposszumhús fogyasztása népszerű az Egyesült Államok déli részén, de más országokban is...

bővebben