Csirkebőr

2023. március 21.

A csirkebőr a csirke testén található bőrös rész, amelyet általában a hús elkészítése előtt eltávolítanak. A csirkebőr magas zsírtartalmú, de ízletes és ropogós lehet, ha megfelelően elkészítik. Azonban a túlzott zsírfogyasztás egészségügyi kockázatokkal járhat.

Csirkebőr kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 349 kcal
  • Fehérje: 13.3 g
  • Zsír: 32.4 g
    • Telített: 9.1 g
    • Egyszeresen telítetlen: 13.5 g
    • Többszörösen telítetlen: 6.8 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 63 mg
  • Koleszterin: 109 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Csirkebőr

1. Csirkebőrös sült csirkecomb
2. Csirkebőrös rántott csirkemell
3. Csirkebőrös csirkepörkölt
4. Csirkebőrös csirkeleves
5. Csirkebőrös csirkeburger

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben