Az oposszumhús az oposszum nevű erszényes állat húsa. Az oposszumhús fogyasztása népszerű az Egyesült Államok déli részén, de más országokban is...
Olívaolaj
Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...
Olívabogyó (konzerv)
Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...
Olasz kenyér
Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...
Okra
Az okra vagy bámia (Abelmoschus esculentus) a mályvafélék családjába tartozó zárvatermő növény. Ehető zöld magtokjai vannak. Okra kalória táblázat...
Neufchatel sajt
A Neufchatel sajt egy francia eredetű, puha sajt, amelyet tehéntejből készítenek. Általában krémes, enyhén savanykás ízű, és kiválóan alkalmas...
Penne tészta (főtt)
A penne tészta egy henger alakú, cső alakú tésztafajta, amelyet általában durum búzából készítenek. Főzése után a penne tészta al dente állagú, és...
Padlizsán
A padlizsán egy évelő növény, amelyet a gyümölcse miatt termesztenek. Gazdag rostban, antioxidánsokban és különböző ásványi anyagokban, például...
Patiszon
A patiszon (Cucurbita pepo var. giromontiina) egy tökféle növény, amelynek hosszúkás, zöld vagy sárga gyümölcse van. A patiszon sokféleképpen...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok