Edzés dús keblekkel – lerántjuk a leplet az edzésmunkát támogató titkos komponensről!

2024. január 31.

edzés dús keblekkel

A legtöbben, ha testmozgásról van szó, akkor komplett tervekkel érkeznek. Megvannak azok a gyakorlatok, amik a kardiovaszkuláris rendszert veszik célba, és azok, amik a súlyzókon keresztül az izomzatot dolgoztatják meg. Mindehhez megfelelő ismétlésszám, és persze felépítés társul. Viszont van egy olyan tényező, amire a legtöbb hölgy nem is gondol, és csak akkor derül ki, hogy ez bizony nagy hiba volt, amikor már az első negatív tapasztalatok megszületnek. Máris mutatjuk, hogy miről beszélünk!

Az idomokat nemcsak hangsúlyozni kell, hanem védeni is kötelező!

A dús keblekkel megáldott nőknek valószínűleg egyáltalán nem ismeretlen az az érzés, amikor futás, biciklizés, aktivitás közben a nem megfelelő tartás következtében a kebleik le-fel mozognak, ami kicsit sem kellemes. Sőt egy idő után kifejezetten fájdalmassá, akadályozóvá alakulhat. A profi fehérnemű, azaz sportmelltartó viselése mindennek fényében nemes egyszerűséggel elengedhetetlen.

milyen típusú támasztás optimális?

Milyen érdekes, hogy a sportruházat részeként vajmi kevesen gondolnak a sportfehérneműkre, legfeljebb a leggings kerül szóba nyomban, pedig ezek a modellek speciális kialakítással rendelkeznek, konkrétan segítve a mozogni vágyó nőket abban, hogy az élmény ne szétszakító, hanem tényleg felejthetetlen legyen.

A sportmelltartó nagyfokú támasztással, valamint a sportmelltartók középfokú támasztással mind arra teremtettek, hogy a kebleket megfelelően alátámasszák, ezáltal megkönnyítve az aktivitás pillanatait, meg a különböző gyakorlatok biztonságos, helyes kivitelezését.

Félreértés ne essék, ez a fajta törődés, odafigyelés, tudatos választás nem pusztán a telt idomokkal megáldott hölgyek felelőssége. Minden nőnek fontos, nélkülözhetetlen lépés ez a problémamentes sportoláshoz. Ráadásul nem nehéz belátni, hogy mindennek a kivitelezése még csak problémásnak sem mondható, hiszen ezek a sportvariációk nem csupán funkcionálisak, hanem egyrészt roppantul kényelmesek, másrészt kifejezetten jól néznek ki. Ami pedig még bónusz az esetükben, az a specifikus anyaghasználat, ami hozzájárul a felesleges izzadság elvezetéséhez. A légáteresztő tulajdonságnak hála még a legizzadtságosabb percek is komfortosan élhetőek meg.

Melyik típusú támasztás mikor optimális választás?

Ahogy azt fentebb már említettük, a sportmelltartók különböző fokú támasztással érhetőek el. Érdemes megfontolni még a beszerzés előtt, hogy melyik verzió milyen jellegű aktivitáshoz ideális. Íme!

idomok védése

A mérsékelt kitámasztással büszkélkedő alternatívák tökéletesek jógázáshoz, pilateshez, gyógytornához, gyors gyalogláshoz, sőt akár még alváshoz is. Finoman támasztanak, nem akadályozzák a szabad mozgást, valamint kényelmes érzetet keltenek.

A középfokú támasz már más lapra tartozik. Ezek a modellek kerékpározáshoz, görkorcsolyázáshoz, síeléshez optimálisak. A melleket kíméletesen a testhez húzzák, és a keblek súlyát egységesen osztják el a testfelületen, ezáltal könnyítve a „terheken”.

A nagyfokú támaszt biztosító fajták nem ismernek lehetetlent. Komoly igénybevételt jelentő sportokhoz ajánlhatóak, mint például labdajátékok, harcművészet, futás. Akár hetven százalékkal csökkenthetik a mellek nem kívánt elmozdulását, valamint megakadályozhatják a mellmirigyek és szalagok visszafordíthatatlan károsodását, megnyúlását.

Ajánló